Over VoetbaltafelDit gloednieuwe model over degelijk en duurzaam MDF heeft ons speciale poot, waardoor jouw de tafel rechtop kan zetten en daarmee heel wat ruimte kunt besparen als de tafel ook niet in toepassing kan zijn. De hoogte v...

Via het benutten aangaande de site, ga jouw akkoord met dit gebruik met cookies om onze webwinkel te herstellen. Dit bericht verbergenMeer aan cookies »

Degelijk, duurzaam, plaatsbesparend! De Trophy tafelvoetbaltafel is opklapbaar en heeft transportwielen om de tafel gemakkelijk te verplaatsen en op te mogen bergen.

Een tafel lijkt door de miniatuurvoetballers en de groene ondergrond net op een voetbalveld. De stangen beschikken over korte schokdempers en fijne handvatten zodat jouw gemakkelijk kan ravotten. Staat een speeltafel in de weg en...

Er worden zowel “Handvat bouten” als een “Reguliere bouten” mee geleverd opdat u dan ook kan kiezen wegens dit gemak het daar nauwelijks gereedschap benodigd kan zijn of dat u enig dit...

Een Buffalo Glory kan zijn een perfecte voetbaltafel wegens een jeugd met ons aansprekend ontwerp. Het formaat vormt die tafel perfect voor kids tot 12 jaar.

Al jarenlang kan zijn dit de meeste gewilde voetbaltafel aangaande dit speeltafelmerk. Niet gek zodra je voorbij komt op welke manier een tafel kan zijn opgebouwd. Om te beginnen weegt een Big Brother een slordige 116 kilogram. Het st...

De Deutsche Meister Profi leverbaar in een schitterende zwarte kleur. Degelijk uitgevoerde voetbaltafel met duurzame poten voorzien betreffende leg levellers om een tafel waterpas te zetten.

De tafel lijkt door de miniatuurvoetballers en een groene ondergrond net op een voetbalveld. De stangen beschikken over korte schokdempers en fijne handvatten waardoor je gemakkelijk kan spelen. Staat de speeltafel in de straat en...

Geniet over hete spelletjes voor in woonhuis, Hier wordt u doorgestuurd op kantoor of op trektocht. Zet dit tafelvoetbal spel van Philos op een tafel en ga los!

Een FAS Voetbaltafel Smart is mooi, degelijk en prefect vanwege toepassing binnenshuis. Daarnaast is deze tafel ook nog eens buitengewoon handig. Via de inklapbare poten van roestvrij staal en de transportwieltjes is deze voetbaltafel gemakkelijk op te bergen.

Een Deutscher Meister Profi leverbaar in een schitterende zwarte kleur. Zeker uitgevoerde voetbaltafel betreffende houten poten voorzien betreffende leg levellers om een tafel waterpas te zetten. Bijzonder kogel lagersysteem voor alsnog verdere speelplezier.

De tafelvoetbal tafel France is een opvolger betreffende een gewilde Babyfoot voetbaltafel en prima geschikt voor jong en oud! De flinke tafel heeft een speelveld betreffende 9mm dik mdf en aluminium voetbalpoppen.

De andere Buffalo School tafelvoetbaltafel kan zijn een robuuste voetbaltafel met ons solide speelveld. Dit spelen op die voetbaltafel kan zijn ook niet enkel vermakelijk, doch ook echt voor de oog-handco?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *